Úvod » OKRASNÉ KAMENY » DEKORAČNÍ SKLO » Lámané sklo modré Vetro Blu 100 - 200 mm 10 kg


        

Lámané sklo modré Vetro Blu 100 - 200 mm 10 kg

 

Číslo produktu: 201263
Balení: Síťka 10 kg
Barva: Modrá
Frakce: 100 - 200 mm
Materiál: Sklo
Mrazuvzdornost: Ano
Země původu: Itálie

Lámané modré sklo Vetro Blu je jedinečný dekorativní prvek, který přináší do vašeho interiéru i exteriéru výrazný prvek s nádechem elegance a originality. Sytě modré zabarvení lámaného skla dodává prostoru charakter a působivý vizuální efekt, díky kterému lze snadno vytvořit okouzlující a harmonickou atmosféru. Velké kusy skla o rozměrech 100-200 mm se výborně hodí pro různé typy dekorací, ať už jde o zahradu, terasu, nebo moderní interiérový dizajn.

Ideálním využitím modrého skla je jeho umístění do gabiónů, kde se stane dominantním prvkem s jedinečným estetickým vzhledem. Při podsvícení tento materiál vytvoří fascinující světelné efekty, které vyniknou zejména ve večerních hodinách. Barevné podsvícení v kombinaci s modrým sklem vytváří krásnou a relaxační atmosféru, která přitahuje pozornost a dává zahradě nebo terase originální nádech.

Sklo Vetro Blu je také ideální pro zdobení vodních prvků, jako jsou jezírka, fontány nebo potůčky. Modrá barva přirozeně evokuje vodní elementy a dodává prostoru svěžest a harmonii. Toto sklo lze také využít při aranžmá záhonů, kde skvěle vynikne na pozadí zeleně a květin, nebo jako dekorativní prvek kolem zahradních cestiček. V interiéru může být použito jako stylový doplněk v květináčích, dekoracích nebo v moderních aranžmá, kde dodá prostorům živost a dynamiku.

Modré lámané sklo Vetro Blu je odolné vůči povětrnostním podmínkám, což zajišťuje jeho dlouhodobou stálost a krásu i při venkovním použití. Balení o hmotnosti 10 kg poskytuje dostatek materiálu pro vytvoření výrazných a působivých dekorací, které zkrášlí váš domov i zahradu. Díky tomuto sklu získáte možnost vytvořit originální kompozice, které podtrhnou krásu okolí a promění každé prostředí v inspirativní místo plné barvy a jasu.

OTUzOGExZm