Úvod » OKRASNÉ KAMENY » DEKORAČNÍ SKLO » Lámané sklo čiré Vetro Transparente 100 - 200 mm 10 kg


        

Lámané sklo čiré Vetro Transparente 100 - 200 mm 10 kg

 

Číslo produktu: 201264
Balení: Síťka 10 kg
Barva: Čirá
Frakce: 100 - 200 mm
Materiál: Sklo
Mrazuvzdornost: Ano
Země původu: Itálie

Lámané čiré sklo Vetro Transparente je univerzální dekorativní prvek, který přináší do interiérů i exteriérů svěžest, eleganci a jedinečný vizuální efekt. Díky čirému provedení se toto lámané sklo snadno kombinuje s ostatními materiály a prvky, což vám umožní vytvořit estetické a harmonické aranžmá, které bude ladit s okolím. Každý kus skla v rozměrech 100-200 mm dodává prostoru světlost a jiskru, což ho činí ideálním pro různé dekorativní účely.

Jedním z nejpopulárnějších způsobů využití tohoto čirého lámaného skla je jeho umístění do gabiónů, které tak získávají unikátní vzhled, zejména při podsvícení. Díky své transparentnosti lámané sklo působí jako optický prvek, který zachycuje a rozptyluje světlo, ať už se jedná o denní sluneční svit nebo večerní osvětlení. Při použití barevného podsvícení se sklo promění v nádhernou a zářící dekoraci, která vytvoří nezapomenutelnou atmosféru v zahradě či na terase.

Toto sklo je vhodné také pro zdobení zahradních záhonů, okrajů jezírek nebo jako ozdoba kolem fontán, kde odráží světlo a vytváří iluzi třpytící se vody. Stejně tak jej lze využít v interiérech jako stylový prvek v moderních dekoracích nebo aranžmá s květinami. Transparentní vzhled skla umožňuje hrát si s barevnými efekty a vnášet do prostoru čistotu a eleganci.

Sklo Vetro Transparente je vysoce odolné vůči povětrnostním vlivům, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a barevnou stálost, i když je vystaveno slunci, mrazu nebo dešti. Balení o hmotnosti 10 kg poskytuje dostatečné množství materiálu k vytvoření výrazných a originálních dekorativních prvků. S lámaným čirým sklem Vetro Transparente můžete proměnit svůj domov či zahradu v elegantní a útulný prostor, který zaujme svou jedinečnou atmosférou a přirozeným třpytem.

NzA2Ym