Úvod » OKRASNÉ KAMENY » DEKORAČNÍ SKLO » Lámané sklo azurové Vetro Azzurro 100 - 200 mm 10 kg


        

Lámané sklo azurové Vetro Azzurro 100 - 200 mm 10 kg

 

Číslo produktu: 201262
Balení: Síťka 10 kg
Barva: Světle modrá
Frakce: 100 - 200 mm
Materiál: Sklo
Mrazuvzdornost: Ano
Země původu: Itálie

Lámané azurové sklo Vetro Azzurro je atraktivní dekorativní prvek, který dodá vašemu prostoru nezaměnitelný nádech elegance a originality. Toto krásně zbarvené azurové sklo je ideální volbou pro použití jak v interiéru, tak v exteriéru. Velké kusy skla o rozměrech 100-200 mm se stávají výrazným prvkem v jakémkoliv prostředí, ať už jako doplněk v zahradní architektuře, nebo jako součást dekorativních aranžmá v interiéru.

Jedním z oblíbených způsobů využití je umístění lámaného skla do gabiónů, kde se jeho krása nejvíce projeví. Sklo v gabionech lze snadno kombinovat s jinými materiály a vytvářet tak jedinečné estetické efekty, které dodají vaší zahradě nebo okolí domu moderní a stylový vzhled. Při podsvícení se azurové sklo rozjasní a vytváří okouzlující světelné efekty, které vyniknou zejména při večerním osvětlení a přitahují pozornost svým třpytem a hrou barev.

Lámané sklo Vetro Azzurro je také vhodné pro zdobení záhonů, fontán, jezírek nebo jiných vodních prvků, kde jeho azurová barva přináší pocit svěžesti a elegance. Můžete jej použít i jako dekorativní prvek v květináčích, moderních interiérových aranžmá nebo jako akcent na zahradních cestičkách.

Toto sklo je nejen krásné, ale i odolné vůči povětrnostním vlivům, takže si zachovává svou barevnou intenzitu a lesk i při venkovním použití. Balení o hmotnosti 10 kg obsahuje dostatek skla pro vytvoření zajímavých dekorativních prvků, které dodají vašemu prostoru jedinečný vzhled. S lámaným sklem Vetro Azzurro vytvoříte působivé a nepřehlédnutelné dekorace, které ozdobí váš domov i zahradu a zanechají nezapomenutelný dojem.

ZGY3ZW